Charterbuss
Följ oss på Facebook

The Book of Mormon - Chinateatern

The Book of Mormon - Chinateatern
Datum: 25 november
Pris: -

The Book of Mormon

 
I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.
 
Den entusiastiske missionären Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse. Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att ljuga skapar oönskade och besvärliga situationer för dem båda.
 
Omgivna av svält, våld, aids och malariamyggor inser de snabbt att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de nu står inför. Vägen till frälsning via deras amerikanske profet och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande, nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska lyckas. Men mirakel har ju hänt förr… eller?
 
I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.
 
 
Resefakta:
DATUM:
25 november 2017
RESVÄG:
Filipstad, Busstation - Karlstad, Drottningg,Bussterm - Nykroppa, Konsum - Storfors, Järnvägsstation - Kristinehamn, Resecentrum - Karlskoga, Busstation - Örebro, Fredsgatan
PRIS:
kr
PLATSER:
st
DETTA INGÅR
Buss t/r, teaterbiljett, övernattning på centralt beläget hotell
inkl frukost.
ÖVRIGA TILLÄGG
Enkelrumstilläg varierar beroende på hotell, info fås via 0550-83346
Dela på Facebook
Skriv ut
Tillbaka
Teater och show!
Hyr en modern buss med egen chaufför