Charterbuss
Följ oss på Facebook

Changes - Di Leva tolkar Bowie!

Changes - Di Leva tolkar Bowie!
Datum: 7 april
Pris: 2754 kr

Thomas Di Leva tar nu steget fullt ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs. 
"CHANGES" är uteslutande en hyllning till David Bowie. En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showen följer tidsintervallen från att en 11-årig Thomas Di Leva för första gången ser ett skivomslag med David Bowie i ett skyltfönster i Gävle, till idag när allt är minne blott bland universums stjärnstoff.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Resefakta:
DATUM:
7 april 2018
RESVÄG:
Filipstad, Busstation - Karlstad, Drottningg,Bussterm - Nykroppa Vändzon/ Rävåsen - Storfors, Järnvägsstation - Kristinehamn, Resecentrum - Karlskoga, Busstation - Örebro, Resecentrum hpl M/N
PRIS:
2754,00 kr
PLATSER:
9+ st
DETTA INGÅR
Buss t/r, 2-rätters supé, showbiljett, övernattning på centralt beläget hotell inkl frukost.
ÖVRIGA TILLÄGG
Avbeställningsskydd 60:-
Dela på Facebook
Skriv ut
Tillbaka
Teater och show!
Hyr en modern buss med egen chaufför